Fotóalbum egy szempillantás alatt

Vágólapra másolva!
Egy nemrégiben bemutatott új kötészeti technika a fotósok örök gondját is egy csapásra megoldja: percek alatt fotóalbum vagy portfólió varázsolható fényképeikből. A kemény borítóba csak be kell helyezni a képeket és három perc múlva kész a komplett album.
Vágólapra másolva!

Esküvői, családi, illetve ajándékba szánt albumok, bemutatkozó portfoliók előállítására ígéretesnek tűnik az új módszer. A szilárdtintás nyomatok nagyon gazdag színvilágúak, jól mutatnak az albumokban, de a gyártó szerint bármilyen nyomattal jó eredményt lehet elérni, és az albumokba klasszikus technikával nagyított fényképek is beköthetők. A méretben megegyező oldalakat csupán be kell a gerincbe csúsztatni, és beletenni a kötőgépbe. Pár perc elteltével elkészül a kötés, és miután kihűlt, már használható is. A speciális ragasztó és a fém gerinc relatív hosszú életet, stabil tartást biztosít.

Forrás: [origo]

A standard álló és fekvő A4 és A5 méretek mellett 30x30 centis album is megtalálható a kínálatban, és a külalak is változatos: léteznek fémhatású, bőrszerű, matt fekete és gyöngyházfényű verziók egyaránt. A borítókra kivágás kérhető, amelyen át - a géphez mellékelt program segítségével pozícionálva - az első oldal képét vagy annak részletét lehet látni.

Forrás: [origo]

Az Unibind Photobook elsősorban profi szolgáltatók részére lehet jó választás: egy esküvői fotós percek alatt minden vendégnek gyárthat saját esküvői albumot. Elérhető ára miatt azok a fotósok is láthatnak benne lehetőséget, akik munkáikból gyakran készítenek albumot, megrendelőiknek prezentációt, vagy egyedi bemutatkozó anyagot.