Vágólapra másolva!
Ügynöke szerint nagyon valószínű, hogy Andrej Arsavin a szentpétervári Zenitből az angol labdarúgó Premier Leage egyik csapatához igazol.

"A Zenit elöljárói több klubbal állnak kapcsolatban. Várjuk az elnök, Aleszandr Gyukov hívását, hogy az egyikkel megkezdhetjük az egyeztetést a részleteket illetően. Több mint valószínű, hogy Anglia felé indulunk - idézte a Daily Telegraph Gyenyisz Lahtert. "Andrej szívesen menne a Premier League-be, de olyan klubok ajánlatát, mint Newcastle, a Middlesbrough vagy az Aston Villa, nem fogadja el. Bajnokok Ligájában érdekelt együttesben, a Manchester Unitedben, a Chelsea-ben, az Arsenalban vagy a Liverpool szeretne játszani."

A Zenit hétfőn visszautasította az FC Barcelona 15 millió eurós vételi ajánlatát, noha az Európa-bajnokságon remeklő támadó korábban jelezte, szívesen menne a katalán alakulathoz. Lahter szerint a klubváltáshoz legalább 30 millió eurós ajánlatra lesz szükség.

A múlt héten a Zenit kétéves szerződéshosszabbítást kínált a támadónak, aki ha elfogadja azt, 2012-ig marad jelenlegi munkaadójánál. A kontraktus évi 3 millió eurós fizetést garantálna neki. A döntésre két hét gondolkodási időt kapott.