Vágólapra másolva!
Spanyol lapinformációk szerint az FC Barcelonában folytatja pályafutását Alekszandr Hleb, az Arsenal fehérorosz labdarúgója.

A helyi média úgy tudja: a klub négy évre szerződteti a válogatott játékost, akiért 15 - plusz opcionálisan 3 - millió eurót fizetnek a londoniaknak. Hlebet a Bayern München is szerette volna leigazolni, de most úgy tűnik, a bajorok kiszálltak a versenyből.

A 27 éves futballista 2005-ben érkezett az Ágyúsokhoz, korábban öt évig a VfB Stuttgart színeiben szerepelt. Az elmúlt hónapokban megromlott a viszonya Arsene Wenger vezetőedzővel és többször is hangsúlyozta, hogy távozni szeretne.

Nem szeretne lemaradni az átigazolási versenyben a Real Madrid sem, a spanyol bajnok Rafael van der Vaartot, a Hamburger SV játékmesterét szeretné leigazolni. A Marca csütörtökön arról számolt be, hogy a klub már meg is egyezett a holland játékossal egy ötéves szerződésről és jelenleg a két egyesület között folyik a tárgyalás. Az újság úgy tudja: a madridiak 20 millió eurót kínálnak a németeknek. "Mostanáig nem is hallottunk a Real Madrid ajánlatáról" - mondta ugyanakkor a HSV szóvivője, Jörn Wolf.