Az olimpia idején a T-Mobile-osok 30%-kal olcsóbban telefonálhatnak Kínában

Vágólapra másolva!
A T-Mobile a Magyar Olimpiai Csapat gyémánt fokozatú főtámogatójaként Kínába utazó ügyfelei számára különleges roamingkedvezményt kínál az olimpia idején.
Vágólapra másolva!

A T-Mobile-osok akár a teljes olimpia alatt 30%-kal olcsóbban indíthatnak hívásokat a China Mobile hálózatából. Az alacsonyabb percdíjakat biztosító új kedvezmény 2008. augusztus 1-je és 31-e közötti regisztrációval, 300 Ft-os díj ellenében vehető igénybe, és az aktiválástól számítva 30 napig él. Azaz augusztus végi aktiválás esetén majdnem egész szeptemberben kedvezőbben kezdeményezhetők hívások.

A kedvezmény belföldről és külföldről egyaránt könnyen aktiválható, Magyarországon elegendő +KÍNA szövegű sms-t díjmentesen elküldeni a 1430-as számra. Külföldön havidíjas ügyfélként a +KÍNA kódot a +36-30/3444-888-as, Dominósként pedig a +36-30/3444-740-es számra kell elküldeni, illetve a jelzett számok felhívásával is bekapcsolható a kedvezmény. Az aktiváló sms és hívás díja az ügyfél roaming díjszabása szerint számlázódik. A kedvezmények a World Class, a Világjáró Classic és a Mix díjcsomaggal rendelkező ügyfelek számára nem érhetőek el.

Az olcsóbb kínai telefonálás a T-Mobile utóbbi egy hónapban bevezetett harmadik roamingkedvezménye, a cég nemrég adta hírül, hogy havidíjas és Domino kártyás ügyfelei az EU meghatározott hálózataiból 30%-kal olcsóbban kezdeményezhetnek hívásokat. A kedvezmény 30 napra 300 forintos díj ellenében, regisztrációval vehető igénybe, és július 31-éig aktiválható. A T-Mobile emellett július 1-jével 29 országra kiterjedően csökkentette az adatroaming díját, így lakossági és vállalati ügyfelei az Európai Unióban és további három országban olcsóbban internetezhetnek és e-mailezhetnek.