Vágólapra másolva!
 

A Fulham FC megszerezte a West Ham United két focistáját, a csatár Bobby Zamorát és a védő John Pantsilt. A Chelsea FC balhátvédje, Wayne Bridge négy évvel meghosszabbította a szerződését. A West Bromwich Albion az FC Porto szlovák hátvédjével, Marek Cechhel erősített.

A Sevilla FC legújabb szerzeménye az Olympique Lyon középhátvédje, Sébastien Squillaci. A brazil Juventude védője, Hélder aláírt az AS Nancyhoz. A Lyon brazil védője, Cléber Anderson hazatért a Sao Paulo FC-hez. Az FC Sochaux védője, Guirane N'Daw az FC Nantes-ba szerződött.

A Fiorentina megszerezte az AC Milan harmadik számú kapusát, Marco Storarit. Az Athletic Bilbao leigazolta a Real Murcia focistáját, Inigo Vélezt. A Real Betis bejelentkezett a Racing Santander argentin középpályásáért, Aldo Duscherért. A Manchester United az Udinese fiatal chilei támadóját, Alexis Sánchezt figyeli. A Wigan Athletic megszerezte a Birmingham City francia támadóját, Olivier Kapót. A Newcastle United érdeklődik a Liverpool FC fiatal argentin balhátvédje, Emiliano Insúa iránt.

www.infosport-focivilag.hu