Vágólapra másolva!
Miután Juhász Gabriella a Brassó együtteséhez távozott, a Ferencváros nőikézilabda-csapata számára szükségessé vált egy új balszélső leigazolása. A választás végül az elmúlt szezon során a Dunaferr csapatát erősítő Szádvári Krisztinára esett. A szélső így már a harmadik szerzeményünk a szintén újvárosból elcsábított Berta Melinda és a Goldbergertől szerződtetett Szvetlana Gridnyeva után.

Egy ukrán szélső ugyan néhány napig a Budapest Bank-FTC nőikézilabda-csapatával készült, ám mivel élő szerződéséből kellett volna kivásárolni, a vezetés végül eltekintett a szerződtetésétől. A választás ezek után a Dunaferrel készülő 17 esztendős Szádvári Krisztinára esett. A kontraktus egy évre szól, jövő nyártól pedig profi státuszba léphet az akkor már nagykorú kézilabdázó.

Szádvári a ftcpe.hu-nak elmondta, jól érezte magát Dunaújvárosban, a felnőtt NB I-es szereplést azonban hatalmas lehetőségnek tartja, amit egész egyszerűen vétek lenne kihagyni.

Az első osztály légköre egyébként nem ismeretlen számára, mert bár a Dunaferrnél döntő többségben csak az ifik között vették számításba, a 2006/2007-es szezonban kilencszer is pályára küldte őt Kenyeres József, a váciak mestere.