Vágólapra másolva!
 

Gabri után újabb játékost hoz el Barcelonából az Ajax Amsterdam, a hollandok ezúttal Oleguer átigazolásáról egyeztek meg a hollandokkal. Az AS Roma 20 millió eurós ajánlatot tett a Fiorentinának Adrian Mutuért. A Benfica középpályása, a korábban korosztálya legjobbjának tartott amerikai középpályás, Freddy Adu egy évre kölcsönbe az AS Monacóhoz került.

Aláírta szerződését a Real Betishez a Toulouse FC kameruni válogatott középpályása, Achille Emana - a franciák cserébe hétmillió euróval lettek gazdagabbak. A Wigan Athletic végül egy évre kölcsönbe kapta meg az egyiptomi válogatott 25 éves támadóját, Amr Zakit a Zamalek SC-től.

A Wigan egykori játékosát, Jimmy Bullardot is szeretné visszahozni a klubhoz, a középpályás jelenleg a Fulham FC futballistája. A Sturm Graz Európa-bajnokságon is szerepelt, osztrák válogatott játékosát, Jürgen Säumelt a Torino szerződtette. A középpályás hároméves kontraktust írt alá.

Az Arminia Bielefeld csatárát, Christian Eiglert az élvonalból kiesett 1. FC Nürnberg csábítja. A svéd válogatott jobbhátvédje, Fredrik Stoor jövő héten aláírhat a Fulham FC-hez. A védő a hétvégén még biztosan pályára lép jelenlegi csapata, a Rosenborg BK színeiben a NAC Breda ellen az Intertotó-kupában.

A Valencia CF-nél bizonytalan helyzetben lévő David Albeldát a Tottenham Hotspur szerezheti meg. A Real Madrid képviselői Brazíliában tárgyalnak a Vasco da Gama 16 éves tehetsége, Philippe Coutinho leigazolásáról. A Premier League újonca, a Hull City tovább folytatná nagybevásárlását: a Tigrisek bejelentkeztek a Portsmouth FC jobbhátvédjéért, Noe Pamarot-ért.

www.infosport-focivilag.hu