Különös reklámfogás a Disneytől

Vágólapra másolva!
A Disney ötletes módon hirdeti sikersorozatát, a Hannah Montaná-t: aki kéri, azt a főszereplő, Miley Cyrus ébreszti telefonon - közben persze reklámoz is.
Vágólapra másolva!

A Hannah Montaná-nak ugyan nemigen van már szüksége reklámra, hisz a tengerentúlon hatalmas rajongótáborral rendelkezik, a sorozat kapcsán tartott koncertekre például alig lehetett jegyet szerezni - a történet középpontjában ugyanis egy kamaszlány áll, aki nappal iskolába jár, estére pedig titkos popsztárrá változik.

A szériát gyártó Disney most azt találta ki, hogy telefonos ébresztést kínál a főszereplő, Miley Cyrus hangjával. Az alapvető cél az, hogy ily módon jó előre felkészítse a gyerekeket az iskolakezdésre, de talán néhány terméket is sikerül eladni közben.

A stúdió a reklámfogást ugyanis a Wall-Mart üzlethálózattal közösen találta ki, ahol már kaphatók a Hannah Montana által hordott és használt cuccok, amikre az iskolában minden kamaszlánynak szüksége lehet. Amellett, hogy Miley Cyrus felébreszti a szundikáló gyerekeket, emlékezteti is őket arra, hogy miket kell még beszerezniük az iskolakezdésig.

Maga az ébresztés egyébként ingyenes, csupán regisztrálni kell hozzá egy honlapon - más kérdés, hogy a bejelentkezéshez 18 év fölöttinek kell lenni, így elvileg csak a szülők (vagy az idősebb testvérek) kérhetik a szolgáltatást a gyerek számára.