Vágólapra másolva!
A pekingi olimpia alkalmából interaktív szolgáltatást vezet be IPTV szolgáltatásán a T-Online: az előfizetők másnap éjfélig bármikor újranézhetik a Magyar Televízió összes közvetítését és összefoglalóját egyetlen gombnyomással.
Vágólapra másolva!

Az adásokat a szolgáltató központilag rögzíti, azaz a versenyekről az ügyfeleknek nem szükséges saját otthonaiban lévő eszközeikre felvételeket készíteni. Sok versenyszámra magyar idő szerint munkaidőben vagy éjjel kerül majd sor, ezért a Magyar Televízió olimpiai közvetítését és összefoglalóit a "Nézd újra" menüpontban másnap éjfélig újra meg lehet majd nézni IPTV-n.

Forrás: [origo]
A T-Home TV olimpiai menüje

Emellett a T-Home TV előfizetői a szolgáltatás honlapján ingyenes sms-szolgáltatásra is regisztrálhatnak bármely belföldi mobilszámukkal, amely a közvetítések kezdetéről értesíti őket. Egy másik újdonság a szavazás funkció is, azaz a néző a versenyek közben a T-Home TV távirányítójával egyetlen gombnyomással megjelölheti, hogy kinek szurkol, megnézheti, mások kikre voksolnak, kit mennyire tartanak esélyesnek. A menüben egy több ezer kérdést tartalmazó online kvíz is elérhető, a Hírek rovatban pedig az [origo] beszámolóit, elemzéseit, illetve az éremtáblázat alakulását lehet nyomonkövetni.