Vágólapra másolva!
Az U19-es labdarúgó-válogatottba az idei Európa-bajnokságon berobbanó, de az MTK korosztályos csapataiban már évek óta remekül szereplő, Gosztonyi András Blackburnben edz.

Gosztonyi a Premier League-ben szereplő Rovers meghívásának tesz eleget. Az U18-as válogatott Csiki Norbert szintén az MTK hozzájárulásával az FC Watford vendége.

A kéz labdarúgó szombaton tér vissza Magyarországra és kapcsolódik be ismét az NB II-es csapatnál, illetve a Sándor Károly Akadémián zajló munkába.

Balogh Béla, az MTK Budapest válogatott labdarúgója egy évre kölcsönbe a spanyol másodosztályú Real Murcia csapatához szerződött.

"A csapat az előző szezonban esett ki az élvonalból és az azonnali visszakerülés a célja" - mondta az MTI-nek a 23 éves válogatott védő. "Belső hátvédet kell majd játszanom, az edzőm pedig a nemzetközi porondon is ismert Javier Clemente."

A futballista ügyeit intéző menedzserek, Vörösbaranyi József és Fülöp Ferenc elmondták, hogy a megállapodás a felek kölcsönös elégedettsége esetén két évvel meghosszabbítható.

A Murcia a hétvégén az Ajax Amsterdammal játszik felkészülési meccset, a bajnokság augusztus 31-én kezdődik.

Balogh egyelőre szállodában lakik, de a tervek szerint napokon belül beköltözhet kinti lakásába.