Apple-notebook is választható mobilinternet-csomagokhoz

Vágólapra másolva!
Szeptembertől a T-Mobile kínálatában elérhetők az Apple MacBook és a MacBook Air notebookok - részletfizetési lehetőséggel és egyéb kedvezményekkel.
Vágólapra másolva!

Apple MacBook

Az Apple 13,3 colos TFT LCD-kijelzővel felszerelt notebookját kenyérpirítónak is szokás nevezni, mivel a kisméretű fehér eszköz annyira letisztult formákkal bír, mintha egy modern minimál dizájnos konyhából szökött volna meg. A 2,4 GHz-es Intel Core 2 Duo processzorral felszerelt számítógép 2 GB beépített memóriát tartalmaz. A 160 GB-os merevlemez segítségével töménytelen mennyiségű adatot tárolhatunk rajra, illetve a kétrétegű DVD-íróval ezeket az állományokat könnyedén archiválhatjuk is. A notebook természetesen beépített Bluetooth-vezérlővel, wifivel és webkamerával is rendelkezik. A Mac OS X Leopard operációs rendszerrel szállított termék 79.940 Ft kezdőrészlettel elvihető, amennyiben 2 éves hűségnyilatkozatot ír alá az ügyfél 8 GB-os mobilinternet-díjcsomagra. A csomagban természetesen USB-s web'n'walk stick (modem) is található. A kamatmentes részlet mellett (6-7000 Ft/hó) havonta kell fizetni a szolgáltatás díját is.

Apple MacBook Air

A világ egyik legvékonyabb laptopja is elérhető már a T-Mobile mobilinternet-kínálatában. Igaz, hogy a MacBook Air árai már jóval szigorúbbak a sima MacBookénál, de nem szabad elfelejteni, hogy sokkal újabb modellről van szó, illetve, hogy itt tényleg egy exkluzív termékről beszélünk. Az Intel Core 2 Duo 1,6 GHz-es processzorral szerelt notebookot 13,3 colos TFT LCD-kijelzővel látták el, van benne 2 GB RAM és egy 80 GB-os merevlemez is. A beépített webkamera, a Bluetooth és a wifi pedig ugye lassan alapszogáltatásnak számít. 2 éves hűségnyilatkozat esetén a kezdőrészlet 99.940 Ft, a havi kamatmentes részlet 10 ezer Ft körül mozog. Ehhez jön még hozzá a mobilinternet díja, amely 2.900-tól egészen 14.990 Ft-ig terjed.

Forrás: [origo]
Apple MacBook Air -itt tényleg egy exkluzív termékről beszélünk

Mindkét esetben kvázi előzetes hitelelbíráláson esik át az ügyfél - és akkor sem kell meglepődni, ha szóba kerül egy esetleges előleg befizetése. A belépési díjat (780 Ft) az árak tartalmazzák. Amennyiben Arany- vagy Platinakártyás ügyfél kíván új előfizetést igényelni, úgy további kedvezmények igényelhetők.