Vágólapra másolva!
Október végére ígérték visszatérését, ám lehet, másfél hónappal korábban pályára léphet Cristiano Ronaldo. A Manchester United portugál középpályása júliusban esett át kisebb bokaműtéten, de már a csapattal edz, s Sir Alex Ferguson vezetőedző úgy véli, akár már a Villarreal elleni BL-rajton is pályára léphet.

Várhatóan korábban tért vissza a futballpályára Cristiano Ronaldo, a Manchester United portugál középpályása. Angol lapok szerint a szélső akár már a szerdai, Villarreal elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen is pályára léphet.

Ronaldo júliusban esett át bokaműtéten, előzetesen úgy vélték az orvosok, október végén lehet olyan állapotban, hogy ismét játszhasson.

Még Sir Alex Ferguson, a MU szakvezetője is úgy nyilatkozott, a jövő héten számíthat Ronaldo játékára. "Ha máskor nem, szeptember 21-én, a Chelsea ellen már biztosan számításba veszem, igaz, csupán csereként. Cristiano már velünk edz, nagyon jó munkát végez Tony Strudwick fitneszedzővel."

A Manchester számára kell is a friss erő, a szerdai BL-meccsen ugyanis a Liverpool ellen megsérült Michael Carrick nem játszhat, ráadásul a Chelsea elleni, Stamford Bridge-i rangadón az eltiltott Nemanja Vidicre sem számíthat a szakvezetés.

Ronaldo átvette az Aranycipőt
Cristiano Ronaldo, a Manchester United portugál futballsztárja átvette az Aranycipőt. Az előző idény legeredményesebb, Európában játszó labdarúgója szülővárosában, a Madeira szigetén fekvő Funchalban kapta meg az elismerést, amelyet három éve elhunyt édesapja emlékének ajánlott. A 23 esztendős Ronaldo a 2007/08-as szezonban 31-szer volt eredményes a Premier League-ben.