Vágólapra másolva!
Franz Beckenbauer, a Bayern München tiszteletbeli elnöke szerint egy kölyökcsapatból elzavarták volna Martin Demichelist, ha olyan öngólt szerez, amilyet kedden az Olympique Lyon elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-meccsen az argentin védő "összehozott".

A tizenhatos vonalán helyezkedő Demichelis a mérkőzés 25. percében ért bele Juninho 45 méterről elvégzett szabadrúgásába és fejéről a labda irányt változtatva, a kapust becsapva pattant a hálóba.

http://www.fliggo.com/embed/G0qrIevT


A meccs összefoglalója az ominózus öngóllal

"Demichelis nem tudta, hogy beleérjen-e a labdába vagy elengedje, ilyen bátortalanul nem lehet döntéseket hozni" - mondta a "Császár". "Ha a kölyökcsapatban valaki ilyet csinál, akkor megsimogatják a fejét és azt tanácsolják neki, hogy járjon zongoraórára vagy tanuljon fuvolázni, de messze kerülje el a futballpályákat. Először azt hittem a "Kész átverés" című műsor forgatásán vagyok, nem pedig egy Bajnokok Ligája-meccsen."

Nem bírt egymással a Bayern és a Lyonhttp://www.origo.hu/sport/focivilag/bajnokokligaja/20080930-bajnokok-ligaja-csoportkor-2-fordulo-keddi-jateknap.html?pIdx=2