Vágólapra másolva!
Szerda este a Magyar Televízióban láthatunk Albert Györgyivel egy interjút, amely néhány órával a halála előtt készült.  
Vágólapra másolva!

Pénteken vették fel Szulák Andrea beszélgetős műsorának, a Szulák és más-nak legújabb részét: a mostani adás vendége volt többek között Albert Györgyi is, aki pár órával a forgatás után rosszul lett és meghalt, így a vele készült interjú szomorú aktualitást kapott.

A zárszót legalább pozitívan értékelhetjük, Albert Györgyi a beszélgetésen teljesen összeszedetten jelent meg, régi formáját mutatta - nem azt, amit a Hal a tortán-ban is nyújtott és amin szívesen elcsámcsogtak a bulvárlapok. Szulák szerint "a felvétel nagyon jó hangulatban telt, olyan volt, mintha egy ezer éve összeszokott hölgyparti résztvevői a kamerák előtt csak úgy traccsolnának. Oldottan, barátságosan."

A Szulák és más ugyanis mindig négy vendéget vonultat fel, egy adott témában. Albert Györgyi a Miért ír a nő? kérdés kapcsán került az adásba: amellett, hogy televíziós újságíróként dolgozott, két könyvet is írt, betegségéről Miért pont én? - A depresszió szorításában, kapcsolatairól pedig a Miért pont ők? - A férfiak fogságában címmel vallott. Harmadik művét, az Ágytól, asztaltól címűt már nem tudta befejezni.

Albert Györgyi mellett Fejős Éva, Lévai Katalin és Rácz Zsuzsa is megjelenik a műsorban, amely október 8-án, szerdán 21.10-kor kerül adásba az m1-en.