Vágólapra másolva!
Hajnal Tamásnak valószínűleg ki kell hagynia a magyar labdarúgó-válogatott soron következő világbajnoki selejtezőjét, szerdán Máltán.

Túl egy könnyed, laza délelőtti frissítő mozgáson a magyar csapat tengerparti, minden igényt kielégítő szállodájának környékén, az volt a szerda esti, Málta elleni vb-selejtezőt megelőző utolsó edzés fő kérdése: mi van a sérültekkel? Nos, a hétfőn még kímélő gyakorlást végzők közül Halmosi és Dárdai teljes értékű munkát végzett, az egészségügyi stábnak már "csak" Hajnallal és Szélesivel kellett foglalkoznia. Előbbi valószínűleg nem tudja vállalni a játékot, utóbbi szereplésére van remény.

A hetvenperces gyakorlás után dr. Pánics Gergely, válogatottunk orvosa adott helyzetjelentést a szövetség honlapjának: "Még nem végleges, mert lesz egy teszt szerdán délelőtt is, de várható, hogy Hajnal Tamásról le kell mondania a kapitánynak, Szélesi Zoltán azonban ott lehet jelöltjei között."

Míg a sérültek speciális feladatokat végeztek, addig a többiekre az ilyenkor szokásos labdás gyakorlatok sokasága várt. A kétkapus játékba Erwin Koeman is beszállt, vagyis igazán közelről figyelte játékosai mozgását, s osztotta számukra utasításait.

Szerdán délelőtt már csak könnyed mozgás szerepel a programban. A vendéglátók 18 ezres stadionjában a helyiek előrejelzése szerint ötezren várják majd, hogy az izlandi játékvezetői hármas dirigálásával 19.30-kor elkezdődjön csapatunk negyedik vb-selejtezője.

A találkozót élőben közvetíti a Sport2.