600 euró körül lesz az új Prada-mobil

Vágólapra másolva!
Az LG és a Prada-divatház közösen mutatta be legújabb divattelefonját, az LG Parad II-t. Az újdonságban wifi, 3G, HSDPA és 5 megapixeles kamera is van.
Vágólapra másolva!

Az LG újdonsága ezúttal is elsősorban külsejével próbál minket eltalálni. Ez a bizonyos külső egyébként első ránézésre alig változott az elődjéhez képest. Az LG új húzóterméke 400x240 pixeles felbontású, 3 inch átmérőjű TFT LCD-kijelzőt kapott, melyen kiválóan lehet internetezni, köszönhetően a 3G- és HSDPA-támogatásnak. Az adatkommunikációs lehetőségek fejlődését jól jellemzi, hogy a Prada II wifi-támogatással is rendelkezik. A kijelző mellett található egy fényérzékelő, ennek segítségével változik a teljes billentyűzetes klaviatúra háttérvilágítása.

A korábbi 2 megapixeles fotógép helyett ezúttal egy Schneider-Kreuznach optikával felszerelt 5 megapixeles kamera került a készülék hátlapjába, és ezzel már egészen kiváló minőségű fotókat lehet készíteni. A teljes QWERTY-billentyűzettel gyorsan lehet szöveget bevinni, és ezt aztán e-mailen vagy mms-ben is tovább lehet küldeni. A billentyűzet hiányzott az előző Prada-modellből, ezúttal balra lehet kitolni a klaviatúrát. A telefon memóriája microSD-kártyával bővíthető. Az LG Prada II-ben természetesen beépített FM rádiót és MP3-lejátszót is találunk.

A készülék hazai bevezetéséről egyelőre nincs hír. A telefon várható ára 600 euró körül lesz, úgyhogy ideje elkezdeni a gyűjtést, hiszen a hírek szerint Európában még az idén megjelenik.