Prostituáltakkal készülne reality

Vágólapra másolva!
A bevállalós sorozatairól híres Showtime most utcalányokkal forgatna valóságshow-t - ennek azonban van egy kis akadálya.
Vágólapra másolva!

A Fiúk a klubból, a Dexter és a Kaliforgia után a Showtime újabb húzós műsort szeretne készíteni: egy dokumentumfilm-sorozatot, kvázi realityt a hollywoodi luxusprostik mindennapjairól.

A projekt mögött Stephen Chao áll, aki fénykorában olyan produkciókért volt felelős, mint a Cops (Zsaruk) vagy az America's Most Wanted, de később is besegített például a Monk, a flúgos nyomozó-ba. A Foxtól állítólag azért rúgták ki, mert egy chippandale-fiút rendelt az egyik vezetőségi értekezletre - figurája remekül illik tehát a Showtime profiljába.

Valószínűleg nyugodtan rá lehetne bízni az örömlányokról szóló sorozatot is, amely elképzelése szerint ötvözné a Szex és New York és a Cathouse világát - utóbbi egy nevadai bordélyházról készült dokumentumfilm, illetve ez alapján létrejött sorozat.

A gond csak az, hogy míg a prostitúció Nevadában (vagy legalábbis annak egyes részein) legális, addig Hollywoodban bűncselekménynek minősül: valószínűleg nem akad tehát olyan kurtizán, aki nevét, arcát és még ki tudja mit adna a sorozathoz - hiába ígértek a készítők talkshow-szereplést és Playboy-megjelenést, ezidáig egyetlen lány sem jelentkezett a castingra.