Megszületett Sarah Palin unokája

Vágólapra másolva!
Kisfiút szült vasárnap Sarah Palin volt republikánus alelnökjelölt lánya, Bristol. Bár az alaszkai kormányzó igyekezett a családi idil látszatát felépíteni maga körül, alelnökjelöltté válása után néhány nappal be kellett jelentenie, hogy akkor még 17 éves, hajadon lánya gyermeket vár. A fiatalok állítólag hamarosan összeházasodnak.
Vágólapra másolva!

Fiúgyermeknek adott életet vasárnap Bristol Palin, Sarah Palin alaszkai kormányzó, volt republikánus alelnökjelölt lánya - tudta meg a People magazin. Bár a kormányzó hivatala nem kívánt családi ügyeket kommentálni, a lap úgy értesült, a kisfiú - teljes nevén Tripp Easton Mitchell Johnston - 3,3 kilogramm súllyal született. Az újszülött és a 18 éves édesanya is jól vannak.

A gyermek apja Levi Johnston villanyszerelő tanuló, aki három éve jár az ötgyermekes kormányzó legidősebb lányával. Bristol terhességét szeptemberben jelentették be, három nappal azután, hogy John McCain republikánus elnökjelölt Sarah Palint nevezte meg alelnökjelöltjeként.

A házasságon kívüli terhesség nem igazán passzolt abba a vallásos, konzervatív családi idillbe, amelyet a kormányzó stábja igyekezett felépíteni a Palin körül. Bár az alelnökjelölt politikai ellenfelei is azt mondták, hogy ez magánügy, az amerikai sajtó hosszan foglalkozott a témával.

Mivel Palin harcos ellenzője az abortusznak - még akkor sem engedélyezné, ha a terhesség nemi erőszak vagy vérfertőző viszony következménye -, szóba sem jöhetett a terhesség-megszakítás. Ehelyett bejelentették, hogy Johnston és Bristol Palin hamarosan összeházasodnak. Az esküvőt jövőre tervezik.