Vágólapra másolva!
Mivel Corey Perry letöltötte négymeccses eltiltását, így újra összeállt az Anaheim legjobb sora, és ezt a New Jersey bánta az NHL legutóbbi játéknapján. Chad Kunitz két gólt szerzett, mindkettőnél Perry volt a gólpasszos, a Ducks pedig két vereség után nyert újra. Perry és Kunitz sortársa, Ryan Getzlaf is kitett magáért, sorozatban hatodik meccsén szerzett pontot, és 50 pontjával vezeti az Anaheim házi rangsorát. A New Jerseyben Bobby Holik pályafutása 200. gólját ért el, de ezen kívül másnak nem örülhettek a vendégek.

A Nashville magyar idő szerint vasárnap hajnalban 4-1-re győzött a Chicago ellen, de a Blackhawks számára gyorsan megadatott a lehetőség a visszavágásra, mivel a legutóbbi játéknapon is találkoztak a felek.

A Chicago élt is a lehetőséggel, és 3-1-re nyert, a szezonban először lenyomva a Ragadozókat. A győzelem azért volt különösen fontos a Chicagónak, mert a Nashville szintén a Középső csoport tagja, így közvetlen riválistól lehetett elvenni a két pontot.

Új fiúkat ünnepeltek Edmontonban, ahol az Oilers 2-1-re legyőzte a Nyugati főcsoport utolsó helyén álló St. Louist. Az AHL-ből felhozott Ryan Potulny gólpasszal debütált, az átadást a kanadai csapatban hatodik meccsét játszó Gilbert Brule váltotta gólra.

eredmények:
Chicago Blackhawks - Nashville Predators 3-1
Edmonton Oilers - St. Louis Blues 2-1
Anaheim Ducks - New Jersey Devils 4-3