Vágólapra másolva!
Felipe Massa, a Forma-1-es Ferrari istálló brazil pilótája is közbenjárt azért, hogy barátja, Kaká, az AC Milan aranylabdás labdarúgója maradjon a klubnál.

"Jó barátok vagyunk, a döntése előtt és után is sokat beszélgettünk, nagyon örülök neki, hogy maradt végül. Megpróbáltam magam a helyébe képzelni, ugyan más sportot űzünk, de mégis van hasonlóság. Az AC Milan olyan a futballban, mint a Ferrari a Forma-1-ben, hatalmas kockázatot vállalt volna azzal, ha csapatot vált, még ha ezzel több pénzt is keresett volna. Kaká a Milan alapembere, ugyanezt tettem volna a helyében" - nyilatkozta Massa a piros-feketék hivatalos honlapján.

A 26 éves világbajnok labdarúgóért brit médiaértesülések szerint 110 millió eurónak megfelelő összeget, más források alapján 100 és 150 millió euró közötti átigazolási díjat ajánlott az AC Milannak az Abu Dzabi United Group, illetve Manszur bin Zajed an-Nahjan sejk által tulajdonolt Manchester City, amely emellett hivatalosan nem közölt mértékű, de soha nem látott összegű fizetést ígért a játékmesternek.