Vágólapra másolva!
A Juventus az Internazionale első számú vetélytársává lépett elő az olasz bajnoki címért folyó küzdelemben, és a torinóiak számára külön örömet jelenthet, hogy a klub élő legendájának számító támadó, Alessandro Del Piero kiváló formában futballozik.

Mellette a nyáron igazolt Amauri is rendkívül eredményes, ami egyben azt jelenti, hogy a csapat harmadik számú támadója, Vincenzo Iaquinta kevés játéklehetőséget kap.

Ráadásul a sérüléséből hamarosan felépülő David Trezeguet-ről sem szabad elfeledkezni, így aztán nem csoda, hogy Iaquinta szeretne olyan együtteshez igazolni, ahol rendszeresen pályára léphetne.

A legújabb hírek szerint az orosz Zenit Szankt-Petyerszburg szeretné leigazolni a csatárt. A szentpétervári egyesület akár 13 millió eurót is hajlandó lenne érte kifizetni, márpedig ez nem olyan összeg, amire a Juve vezetősége könnyen nemet mondana.

A torinóiak már Iaquinta esetleges helyettesét is kinézték, a Juventus az egykori Udinese-támadót egy másik udinei játékossal pótolná. A friuli csapatból az olasz válogatott Fabio Quagliarellát szemelték ki, aki ebben a szezonban már hat gólt szerzett a bajnokságban, és egyike azon focistáknak, akiknek teljesítményére nem lehet panasz az Udinesénél.

A csatár klubja a hírek szerint 15 millió euróért hajlandó lenne megválni tőle, ugyanakkor a Juventusnál azt a lehetőséget sem vetették el, hogy Quagliarella játékjogának csak a felét szerezzék meg, és ez esetben a támadó kevesebb pénzért kerülne Torinóba.

További átigazolási hírek
A Wigan Athletic kölcsönvette a Middlesbrough egyiptomi csatárát, Midót. A Newcastle United leigazolta a Schalke 04 dán támadóját, Peter Lövenkrandsot. A Borussia Dortmund megszerezte a következő szezonra a másodosztályú Rot-Weiss Ahlen fiatal csatárát, Kevin Grosskreutzot.

A Hertha BSC-t a Real Betis horvát védőjével, Marko Babiccsal hozták kapcsolatba. Az AS Roma brazil középhátvédje, Juan megegyezett klubjával a szerződéshosszabbításról.

www.infosport-focivilag.hu