Vágólapra másolva!
A Chelsea-vel kapcsolatban rengeteg átigazolási pletyka látott napvilágot az elmúlt hónapokban. A londoni egyesületet csatárok egész sorával hozták kapcsolatba, köszönhetően annak, hogy a gárda mestere, Luiz Felipe Scolari többször is kifejtette: szeretné megerősíteni a támadó részleget. Eddig azonban a Chelsea egyetlen csatárt sem igazolt, ugyanakkor megvált cserekapusától, az olasz Carlo Cudicinitől, akit ingyen engedtek el a Tottenham Hotspurhöz.

Ez viszont azt jelenti, hogy a kék-fehéreknek egy megbízható tartalékkapusra is szükségük van, hiszen Petr Cech ugyan kihagyhatatlan a kezdő tizenegyből, de azért nem árt, ha a kispadon minőségi cserejátékos ül.

Úgy tűnik, hogy a Chelsea-nél már meg is oldották ezt a problémát, és Cudicinit egy másik olasz pótolhatja, aki már hozzászokhatott ahhoz, hogy második számú kapus. A londoniak ugyanis közel állnak ahhoz, hogy megegyezzenek az AC Milannal Marco Storari kölcsönvételéről.

A 32 esztendős kapus csak papíron a milánóiak focistája, hiszen jelenleg is kölcsönben szerepel, mégpedig a Fiorentinánál, ahol ugyancsak a kispadot koptatja Sebastian Frey mögött. Korábban a Milannal is ez volt az osztályrésze, tehát valóban nem lesz szokatlan számára, hogy tartalékkapusnak számít - igaz, a piros-feketéknél három bajnoki mérkőzésen azért védhetett...

Hogy érti a szakmáját, azt már korábban bizonyította a Messina, a Levante és a Cagliari színeiben.

További átigazolási hírek:
A Blackburn Rovers csatára, Matt Derbyshire a görög Olympiakoszba tart. A Manchester City közel áll ahhoz, hogy leigazolja a Newcastle United ír kapusát, Shay Givent.

A Hamburger SV érdeklődik a venezuelai Deportivo Táchira középpályása, Tomás Rincón iránt. A West Bromwich Albion szlovák védőjét, Marek Cechet az 1. FC Köln szeretné megszerezni.

A Napoli az argentin Boca Juniors középpályásával, Jesús Dátolóval erősítene. A Real Madrid kölcsönveheti a török Trabzonspor guineai középpályását, Ibrahim Yattarát.

www.infosport-focivilag.hu