Vágólapra másolva!
Vendégként is diadalmaskodni tudott a magyar bajnok Honvéd a nőivízilabda BEK negyeddöntőjében zajló párharc első mérkőzésén, szombat este, Hollandiában. A LEN-kupában a Dunaújváros odahaza szerzett ötgólos előnyt az olasz Ortigia ellen.

nőivízilabda BEK, negyeddöntő, 1. mérkőzés:
Ravijn Nijverdal (holland) - Domino Honvéd 7-11 (2-4, 1-2, 2-3, 2-2)

Györe Lajos együttese idegenbeli sikerével jelentős lépést tett előre afelé, hogy a bajnokcsapatok kontinentális kupájában bejusson a legjobb négy közé. A visszavágót március 7-én játsszák a Kőér utcában.

Ötgólos előnyre tett szert a visszavágóra a LEN-kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén a Dunaújváros nőivízilabdacsapata, amely idehaza 12-7-re nyert olasz riválisa ellen.

nőivízilabda LEN-kupa, negyeddöntő, 1. mérkőzés:
DF-ELCO-DVCSH - Ortigia (olasz) 12-7 (6-2, 3-2, 2-1, 1-2)
a magyar góldobók:
Primász, Szücs 4-4, Benkő N., Poszkoli 2-2

Mihók Attila együttese a Fabó Éva Sportuszodában a második számú európai pólós sorozat keretében a nyolcas mezőny egyik legjobb együttesét fogadta, amelyben hosszú ideje abszolút alapember Pelle Anikó, a magyar válogatott kiváló lövője.

Pelle ezúttal is kitett magáért, hiszen három alkalommal is bevette a hazaiak kapuját, ám a dunaújvárosiak - élükön a rendkívül gólerős, egyformán négy találatig jutó Primász Ágnessel és Szücs Gabriellával - ezen a napon megállíthatatlannak bizonyultak.

Már az elején elhúztak 4-0-ra, majd 7-2 és 9-3 is volt az állás, mi több, a hajrában 12-5-nél már hét góllal vezetett a magyar csapat. A végén azonban a háló helyett a kapufát lőtték telibe a hazaiak, így a siracusai vendéggárda kettővel közelebb tudott zárkózni, a látottak alapján azonban az ötgólos előnynek is elegendőnek kell lennie a negyeddöntős pár második összecsapására.

A szicíliai visszavágót február 15-én rendezik.