Lenyúlták a legújabb mobilos Windowst

Vágólapra másolva!
Az egyik ausztrál távközlési vállalattól tesztkészülékkel együtt tűnt el a Microsoft új mobilos operációs rendszere, valószínűleg egy zsebtolvajnak köszönhetően.
Vágólapra másolva!

Különös módon szivároghat ki megjelenése előtt a legújabb mobilos Windows: a most bemutatott Windows Mobile 6.5 operációs rendszert egy készülékkel együtt veszítette el az ausztráliai Telstra távközlési cég egyik vezetője. Az esetről a Cnet ausztráliai verziója adott hírt, amiben egyelőre nem szerepelt, hogy a vállalatnál kinek sikerült elhagynia a telefont. Az első információk szerint a Telstra ügyvezetője volt az, de ezt később cáfolták.

A Windows Mobile 6.5 egy HTC okostelefonon veszett el, amiről szintén nem tudni, hogy egy Touch Pro 2, amin a szoftvert a Microsoft bemutatta Barcelonában, a Mobile Wolrd Congress szakkiállításon, vagy egy Diamond 2. Biztos ami biztos, valamilyen új, exkluzív csúcsmodell.

A Telstra illetékesei szerint a készüléket nem egyszerűen elhagyta tulajdonosa, hanem ellopták tőle, de valószínűleg maga a tolvaj sem tudta, mennyire exkluzív fogásra tett szert, amikor lecsapott. Az új mobilos Windowst még nem hozták forgalomba, a Microsoft csak korlátozott számban adott ki belőle bemutató példányokat a fontosabb partnereinek.