Szerdán nyit a Budapest Motor Kiállítás

Vágólapra másolva!
Március 11-én, azaz szerdán nyitja meg kapuit a nyolcadik nemzetközi Budapest Motor Kiállítás, ahol idén is végig lehet tapogatni és ülni a legújabb kétkerekűeket, de a vasárnapig tartó rendezvény remek alkalom lehet arra is, hogy beszerezzük motoros ruhatárunk hiányzó darabjait.
Vágólapra másolva!

Idén március 11-étől 15-éig tart nyitva a Hungexpón Magyarország legnagyobb kétkerekűeknek szentelt rendezvénye, a Budapest Motor Kiállítás. Akárcsak az elmúlt években, ezúttal is itt láthatjuk először élőben az elmúlt hónapokban bemutatott újdonságokat, ami nem csak a motorokra vonatkozik, hiszen a háttéripar is kitelepül, így a legújabb bukósisakokat és motoros ruhákat is végigpróbálhatjuk.

A kiállítás ugyancsak lehetőséget nyújt arra, hogy a téli hónapok alatt berozsdásodott tudásunkat felfrissítsük, ugyanis számos cég kínál tesztlehetőséget, de a Honda Safety nevű motoros iskola is kint lesz profi szakoktatóival. Kis szerencsével egy új motorral is gazdagabbak lehetünk, minden belépőjegy egyben sorsjegy is, melynek fődíja egy Harley-Davidson. A chopperen kívül gazdára vár még egy közel egymilliós supermotó is, ennek megnyeréséért csak szavazni kell a kiállítás ideje alatt az "Év motorja 2009" választáson.

A rendezvény vendége lesz Talmácsi Gábor gyorsaságimotoros világbajnok is, akitől március 13-án, délután lehet autogramot kérni egy közönségtalálkozó keretei között. A motoros akrobatikát kedvelőknek lehet jó hír, hogy a szabadtéren (az A pavilon mögött) streetfighter bemutatókat tartanak minden nap 11, 14 és 16 órakor. A legújabb motorok mellett természetesen idén is jut hely a veteránoknak és az egyedileg készült gépcsodáknak, a kiállításon tartják a Magyar Motorépítő bajnokság idei első fordulóját az A pavilon 203/a standján.

Látogatói információ

Helyszín:

Hungexpo Budapesti Vásárközpont
Budapest, X. Albertirsai út 10.
levélcím: 1441 Budapest, Pf. 44
telefon: 263-6000

Megközelítés:

· 2-es metróval az Örs vezér térig, onnan az Expo-járattal
· 37-es villamossal a Blaha Lujza tértől, a Népszínház utcáról
· autóval, motorral a belváros felől a Kerepesi útról

Nyitva tartás:

március 11-12. 10.00 - 18.00 óráig
március 13-14. 10.00 - 19.00 óráig
március 15. 10.00 - 17.00 óráig

Jegyárak:

napi belépőjegy: 1600 Ft
kedvezményes: 1100 Ft
családi (két felnőtt + két 14 éven aluli): 3200 Ft