Vágólapra másolva!
Az olasz La Gazzetta dello Sport szerint nincs kizárva, hogy az Inter svéd csatára, Zlatan Ibrahimovic a szezon végeztével távozik a klubtól,  mégpedig az FC Barcelona kedvéért.

Az Internazionalénak ebben az idényben sem sikerült maradandót alkotnia a Bajnokok Ligájában, hiszen milánói együttes még csak a legjobb nyolc közé sem jutott be - a Manchester United búcsúztatta José Mourinho csapatát. A bajnokságban azonban továbbra is az élen áll a gárda, a legutóbbi fordulóban például a Fiorentinát győzte le svéd csatára, Zlatan Ibrahimovic duplájával.

A támadó így már 17 gólnál jár a szezonban, és egyértelműen az együttes legnagyobb sztárjának számít, ugyanakkor a hírek szerint meglehetősen csalódott az Inter nemzetközi eredménytelensége miatt, és ennek több interjúban is hangot adott. Amikor például a MU elleni találkozót követően megkérdezték, hogy a következő idényben is az Interrel próbálkozik-e majd a BL megnyerésével, lakonikusan csak annyit mondott: majd meglátjuk.

Ez persze máris elég volt ahhoz, hogy sokan találgatni kezdjenek Ibra jövőjével kapcsolatban, és a tekintélyes olasz sportnapilap, a La Gazzetta dello Sport szerint nincs kizárva, hogy a támadó a szezon végeztével távozik a klubtól - mégpedig az FC Barcelona kedvéért.

Az újság szerint a csatár menedzsere, Mino Raiola máris felvette a kapcsolatot a katalán egyesület vezetőségével, amelyről az utóbbi időben gyakran írták, hogy csatárt keres a következő szezonra Samuel Eto'o lehetséges távozása miatt. Ibra megszerzése persze nem lenne egyszerű művelet, hiszen a svéd kontraktusa jelenleg 2013-ig érvényes, ráadásul évi 12 millió eurót keres, amivel jelenleg a világ egyik legjobban kereső futballistája. Arról nem is beszélve, hogy Ibrahimovic kissé nagyképű, és gyakran önző játékstílusa miként illene bele a Barca jelenleg szinte tökéletesen működő gépezetébe.

További átigazolási hírek:
A francia Le Mans kapusát, Yoann Pelét a Tottenham csábítja. A Middlesbrough középpályása, Matthew Bates iránt az Everton érdeklődik.

A Manchester United lengyel cserekapusát, Tomasz Kuszczakot a Zenit Szankt-Petyerszburg szemelte ki. A Wolfsburg középpályását, Alexander Madlungot a Frankfurt vinné.

Az Internazionale argentin csatárát, Hernán Crespót a Herthával hozták kapcsolatba. A Tuttosport értesülései szerint az AC Milan bejelentkezett a Juventus csatáráért, Amauriért.

Az AS Roma érdeklődik az Olympique Marseille támadója, Hatem Ben Arfa iránt. Az Aston Villa az Anderlecht marokkói középpályásával, Mbark Busszufával erősítene. A Chelsea portugál középpályását, Decót az Atlético Madrid is csábítja.

www.global-soccer.eu