Vágólapra másolva!
Három aranylabdása közül kettő, a brazil Kaká és honfitársa, Ronaldinho is szerepel az AC Milan kezdőtizenegyében, amely szerdán, 19 órától barátságos mérkőzést játszik Budapesten a magyar labdarúgó-ligaválogatottal.

A szervezők hétfő esti tájékoztatása szerint a Puskás Ferenc-stadionban rendezendő találkozón az olasz elitklub kezdőcsapatában kapott helyet többek között a 40 évesen is elnyűhetetlen, változatlanul a világ legjobb védői közé tartozó Paolo Maldini, a reklámértékét tekintve a futballvilág legértékesebbjének számító angol David Beckham éppúgy, mint a három különböző klubcsapattal négy Bajnokok Ligája-elsőséget nyert holland Clarence Seedorf.

Mészöly Géza, a ligaválogatott szövetségi kapitánya az összeállításra reagálva kijelentette: "A cél változatlanul a győzelem, minél nagyobb a sztárparádé, annál nagyobb meglepetést tudunk okozni a pályán."

Az AC Milan labdarúgócsapata szerda délben érkezik Magyarországra, a repülőtérről különbusszal azonnal a szállodába szállítják a játékosokat. A találkozót követően rögtön haza is repül az együttes.

Az AC Milan várható kezdőcsapata: Dida - Zambrotta, Maldini, Thiago, Jankulovski - Beckham, Pirlo - Kaká, Ronaldinho, Seedorf - Pato.

A magyar ligaválogatott kerete:
kapusok: Köteles László (Diósgyőr), Németh Gábor (Vasas)
védők: Grúz Tamás (Kaposvár), Horváth Gábor (Fehérvár), Laczkó Zsolt (Vasas), Mészáros Norbert, Leandro (mindkettő Debrecen)
középpályások: Bori Gábor, Tisza Tibor (mindkettő Újpest), Miskolczi László (Nyíregyháza), Némedi Norbert (Kecskemét), Horváth András (ZTE), Farkas Balázs (Fehérvár), Lipcsei Péter (Ferencváros), Sipos Norbert (Haladás)
támadók: Rajczi Péter, Kabát Péter (mindkettő Újpest), Tököli Attila (Paks), Nyerges Krisztián (REAC), Rudolf Gergely (Debrecen), Ferenczi István (Ferencváros).