Rendőrök vitték el a parkban meztelenkedő japán popénekest

Vágólapra másolva!
Meztelenül, részegen zajongott az egyik tokiói parkban egy híres japán popénekes, akihez a környéken lakók hívták ki a rendőrséget. Kuszanagi Cujosit a rendőrség őrizetbe vette.
Vágólapra másolva!

Közszeméremsértés miatt letartóztattak egy híres japán popénekest csütörtök hajnalban, mert részegen és meztelenül hangoskodott egy tokiói parkban - adta hírül a Kyodo japán hírügynökség.

A 34 éves Kuszanagi Cujosit, a SMAP popegyüttes énekesét helyi idő szerint hajnali háromkor vették őrizetbe. A férfihez a tokiói Akaszaka park környékén lakók hívták ki a rendőrséget, mert a fiatalember zajongásától nem tudtak aludni. A rendszeres tévés szerepléseiről ismert énekes véralkohol szintje 0,8 milligrammos volt.

A híresség 1991 óta tagja a SMAP együttesnek, és sokat szerepel tévésorozatokban, illetve filmekben. Sokan a koreaiul is folyékonyan beszélő popsztárt tartották az együttes egyik legkomolyabb tagjának. Kuszanagi jelenleg a japán kormány megbízásából az egyik népszerűsítője az analóg televíziós rendszerről a digitálisra való átállásnak, de az incidens után a távközlési minisztérium jelezte, hogy megválna tőle.