Vágólapra másolva!
Silvio Berlusconi azt szeretné, ha Kaká változatlanul az AC Milanban folytatná pályafutását, de ehhez a brazil futballista igenje is kell. A lombard elitklub tulajdonosa, Olaszország jelenlegi miniszterelnöke a Sky Sport 24-nek nyilatkozva ekként reagált arra a hírre, amely szerint a milánói együttes agytrösztje Angliába, közelebbről a Manchester Unitedhez tart.

"Remélem, hogy marad nálunk, ám nyilvánvalóan ez csak akkor lesz így, ha ő maga is maradni akar. Mindenki tudja, hogy amikor Sevcsenko egy másik klubtól kapott ajánlatot, az ő kívánsága volt, hogy engedjük el, s mi nem tudtunk neki nemet mondani. Akarata ellenére senki sem tartható vissza" - jelentette ki Berlusconi.

Kakát - brit sajtójelentések szerint - a Bajnokok Ligája-címvédő, aktuális angol bajnok Manchester United szeretné szerződtetni, s állítólag a brazil játékos képviselői már fel is vették a kapcsolatot a szigetországi klubbal. A helyi média azt is tudni véli, hogy csak az aláírásáért 35 millió fontot (mintegy 11 és fél milliárd forint) kapna Kaká a MU-tól.