IPTV-szolgáltatást indít az Enternet is

Vágólapra másolva!
A T-Home után az Enternet is IPTV-szolgáltatást indít, elsőként a hazai alternatív szolgáltatók közül: a társaság öt darab csatornát kínál HD-minőségben, emelett a set-top-box eszközön keresztül igénybe vehető, internetkapcsolaton keresztül nyújtott televízió műsorát meg is állíthatják az ügyfelek.
Vágólapra másolva!

Az csütörtök óta elérhető EnterNet IP televízió előfizetői három alapcsomagból választhatnak egy éves és határozatlan hűségidejű szerződés mellett. Az alapcsomag 24 darab, az Otthon nevű csomag 49 darab, a Prémium pedig 64 darab tévécsatorna műsorát kínál. A szolgáltatás keretében 5 adó műsorát nagyfelbontásban (HD) élvezhetik majd az előfizetők.

Emellett a televízióhoz kapcsolható set-top-boxon keresztül nyújtott szolgáltatás online műsorújság használatát, legfeljebb 50 órányi műsor rögzítését, valamint az adás bármikor való megállítását (időeltolás) is lehetővé teszi, a tartalmak gyerekzárral is levédhetők. A társaság online videótékája még nem üzemel, a cég közleménye szerint hamarosan startoló szolgáltatásban mintegy hétszáz mozifilm lesz elérhető.

A szolgáltatás kiépítéséhez az szükséges, hogy az ügyfél internetkapcsolata alkalmas legyen legalább 8 megabit/s-os letöltési sebességre - ettől függetlenül akár lassabb, olcsóbb internetszolgáltásra is előfizethetnek az érdeklődők.