Vágólapra másolva!
A Werder Bremen ebben a szezonban alaposan elmaradt a várakozástól, hiszen a korábban a Bundesliga élmezőnyébe tartozó csapat ezúttal csak tizedik lett a bajnokságban. A kupaporondon valamivel jobban szerepelt, hiszen az UEFA- és a német kupában is döntőig jutott - utóbbi finálét még megnyerheti, előbbit viszont elveszítette az ukrán Sahtar Doneck ellen.

A találkozón az ukránok brazil középpályása, Jadson szerezte a mindent eldöntő találatot, nem csoda, hogy a brémai vezetőkben felmerült, hogy leigazolják. A Werder ugyanis a napokban adta el játékmesterét, Diegót a Juventusnak, és az érte befolyt összegből szeretne erősíteni, elsősorban éppen a középpályán, és Jadson ideális jelöltnek tűnik. Egyes lapértesülések szerint a brémaiak mestere, Thomas Schaaf mindenképpen szerződtetné a 25 éves játékost, akiért kilencmillió eurót ajánlott a német klub, és már fel is vette a kapcsolatot Jadson menedzserével.

A Werder brazil kontingense azonban nem csak Diegóval csökkenhet, hiszen az együttes középhátvédjét, Naldót is külföldre hívják. A 26 esztendős játékosért a francia Olympique Marseille érdeklődik, és mivel az OM ott lesz a Bajnokok Ligája csoportkörében a következő idényben (ellentétben a Werderrel), így az ajánlat csábító lehet a számára. A franciák a hírek szerint évi 2,5 millió eurós fizetést biztosítanának a védőnek, ami lényegesen több annál, amit Brémában keres - a kérdés már csak az, hogy a Marseille a német klub által kért vételárat (amely tízmillió euró lehet) hajlandó lesz-e kifizetni.

További átigazolási hírek
A Portsmouth francia védőjét, Sylvain Distint a Bolton Wanderers vinné. A Fiorentina montenegrói középpályását, Sztevan Joveticset a Werder Bremennel hozták kapcsolatba. A Hoffenheim megszerezte a Karlsruhe balhátvédjét, Christian Eichnert. Az Olympique Marseille bejelentkezett a Werder Bremen brazil középhátvédjéért, Naldóért.

www.global.-soccer.eu