Vágólapra másolva!
A Real Madrid 20-25 millió eurós ajánlattétel esetén kész megfontolni, hogy átengedje Mahamadou Diarrát a Juventusnak - írta csütörtökön az Il Corriere dello Sport.

Az olasz lap értesülése szerint a mali középpályás esetleges klubcseréjéről szerdán tárgyalt az olasz futballklub sportigazgatója, Alessio Secco madridi kollégájával, Jorge Valdanóval, aki állítólag egy másik itáliai együttes, a Juve mögött a most zárult bajnokságban harmadikként végzett AC Milan vezetőinek Diarra iránti érdeklődéséről is beszélt.

Az afrikai játékos 2006 óta játszik a Realnál, bár az utóbbi bajnoki idényt gyakorlatilag teljesen kihagyta alaposan elhúzódó sérülése miatt. Az újság úgy tudja, a focista neve a milánóiaknál azért merült fel, mert középpályán erősíteni akarnak, ha - a brazil játékmester Kaká után, aki már a Real Madrid futballistája - netán távozik Andrea Pirlo is, aki annál a Chelsea-nél folytathatja pályafutását, ahová az AC Milan eddigi vezetőedzője, Carlo Ancelotti átszerződött.

Diarra menedzsere ugyanakkor mit sem tud arról, hogy védence a Juventushoz kerülne. Frederic Guerra az olasz lapnak azt mondta, vele senki sem beszélt a labdarúgó átigazolása ügyében.