Új szerepben a Barátok közt Emmája

Vágólapra másolva!
Keddtől újra láthatjuk a képernyőn a Barátok közt-ből kiírt Emma megformálóját, Marenec Fruzsinát.
Vágólapra másolva!

Marenec Fruzsinát Berényi András lányaként ismerte meg az ország, miután öt éven keresztül minden hétköznap láthattuk őt a Barátok közt-ben. A színésznőnek aztán - dramaturgiai okokra hivatkozva - felmondtak a produkciónál, ő pedig állítólag azt sem tudta az első időkben, hogy az albérletét miből fogja kifizetni.

Most viszont új munkát kapott anyacsatornájánál, az RTL Klubnál: július 21-től a 06-91-33-55-33-as telefonos vetélkedő műsorvezetője lesz, Valkó Eszter és Szakál Miklós mellett. "Váratlanul ért a felkérés, de nagyon örülök a lehetőségnek. Vonzott a műsorvezetés mint újdonság, és nagyon vártam már, hogy kipróbálhassam magamat egy teljesen más szerepben" - mondta a színésznő az RTL Klubnak.

"A játék konferálása teljesen más jellegű feladat, mint a színészi munka volt. Elsősorban számomra az a szokatlan, hogy míg a Barátok közt-ben előre megírt szövegekkel dolgoztam, itt perceken keresztül a saját gondolataimra kell hagyatkoznom. Ez persze azért is jó, mert nagyobb szabadságot kapok!" - fejtette ki Marenec Fruzsina.