Két új női műsorvezető az RTL Klubon

Vágólapra másolva!
A Csak csajok-blokk lecseréli az állandó műsorvezető mellett ténykedő ismert nőket, és két, médiából nem ismert hölggyel próbálkozik.
Vágólapra másolva!

A zsírégető shake-ek, a mediterrán diéták, a babatápszerek és a sminkes tanácsok világa a Csak csajok, hol szó esik minglikről (nem egészen szingli, hanem külön élő, részben független emberek), moletteknek való fürdőruhadivatról, fagylaltkészítési praktikákról egyaránt. A Reggeli utolsó egy órájában eddig az RTL-es műsorvezető mellé médiaszemélyiség ült, így láthatta már többek között a néző Görög Zitát, Rubint Rékát, Keleti Andreát, Balázs Klárit, Eszenyi Enikőt, Fésűs Nellyt, Südi Iringót, Gregor Bernadettet.

rtl klub, bársony bence

A 39 éves Fentor-Majer Amanda (balról) hétfőn és kedden Peller Mariannal, a hét többi napján Horváth Évával vezet műsort, egy hétre rá pedig Bódogh Edina jön, ő hétfőn, kedden, szerdán Ördög Nórival a hét többi napján Peller Mariannal lesz képernyőn. Előbbi hölgy légiutas-kísérő, utóbbi pedig aerobicedző volt, jelenleg egyetem utáni mesterképzésre jár, vállalkozásfejlesztés szakra.