Vágólapra másolva!
A Premier League első fordulójának legjobb kapusává választott Fülöp Márton, és csapata, a Sunderland látja vendégül a szuperkupagyőztes Chelsea-t az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság második körében.

Az európai kupaszereplések miatt csak hat mérkőzést rendeznek kedden és szerdán, Fülöpék mellett Halmosi Péter alakulata, a Hull City is hazai pályán szerepel majd: az első fordulóban az FC Liverpoolt legyőző Tottenham Hotspur együttesét fogadja.

A sikerrel rajtoló, címvédő Manchester United az élvonalba frissen feljutott Burnleyhez látogat, amely a hétvégén 2-0-s vereséget szenvedett a Stoke City csapatától. A vasárnap értékes pontokat hullajtó Liverpool épp a Stoke ellen javíthat szerdán.

A harmadik magyar érdekeltségű klub, a Fulham az Európa Liga-selejtező miatt később fogadja a Blackburn gárdáját. Gera Zoltánék ugyanis csütörtökön hazai pályán csapnak össze a Gaál Miklóst foglalkoztató orosz Amkar Perm alakulatával.

Premier League, 2. forduló:
kedd:
Sunderland - Chelsea 20:45
Wigan Athletic - Wolverhampton Wanderers 20:45

szerda:
Birmingham City - Portsmouth 20:45 ó
Burnley - Manchester United 20:45
Hull City - Tottenham Hotspur 20:45
FC Liverpool - Stoke City 21

Az Arsenal-Bolton Wanderers, a West Ham United-Aston Villa, a Fulham-Blackburn Rovers, valamint a Manchester City-Everton találkozót az európai kupák miatt később rendezik meg.