Új sorozat a Jóbarátok alkotójától

Vágólapra másolva!
A Jóbarátok alkotója, Marta Kauffman a könyv és film alakban is ismert Az időutazó felesége sorozatváltozatán dolgozik.
Vágólapra másolva!

A Jóbarátok legfőbb író-producere, Marta Kauffman (aki egyébként a Joey-ért is felelős) műfajt váltott: a szitkom után a sci-fi felé fordult a figyelme, Audrey Niffenegger regényét, Az időutazó feleségé-t ülteti át a képernyőre.

A különös történet középpontjában Henry és felesége, Claire áll: a nő teljesen normális, a férfi viszont egy olyan genetikai rendellenességgel született, amitől állandóan harmincéves marad. Genetikai órája a legváratlanabb pillanatokban áll vissza, ilyenkor Henry el is tűnik, és elmúlt vagy jövendő élete érzelmi csúcspontjain találja magát.

A könyv elég nagy sikert aratott hazánkban is, az abból készült film pedig már a nyitó hétvégén 20 millió dolláros bevételt hozott az amerikai moziknak. Az ABC állítólag már korábban is gondolkodott Az időutazó feleségé-ből készített sorozaton, de valószínűleg a film sikere győzte meg a csatorna vezetőit arról, hogy érdemes belevágni a produkcióba.

Marta Kauffman egyébként a Joey óta nem írt semmit, producerként viszont jegyezte a Gifted című realityshow-t, illetve a Blessed Is The Match: The Life and Death of Hannah Senesh című filmet, amely a nácik által kivégzett magyar költőnőnek, Szenes Hannának állít emléket.