Vágólapra másolva!
A Manchester Cityhez igazolhat Juan Román Riquelme, a Boca Juniors irányítója. Az argentin klasszis korábban a Villarreallal Bajnokok Ligája-elődöntőbe jutott.

Az argentin labdarúgás legnagyobb, jelenleg otthon szereplő sztárja Juan Román Riquelme. A Boca Juniors karmestere éveken keresztül volt a válogatott kulcsjátékosa, azonban Diego Maradona kapitánysága alatt egyszer sem szerepelt a nemzeti csapatban - de amíg az isteni Diego a szakvezető, addig nem is akar. Sőt, a legutóbbi hírek szerint a Bocából is távozni szeretne, a kérdés már csak az, hogy melyik klub akarja őt leigazolni.

Brazil lapértesülések szerint a Corinthians szívesen szerződtetné Riquelmét annak érdekében, hogy az argentin klasszis lássa el labdákkal a csapat támadóját, Ronaldót. A középpályás azonban évi kétmillió eurós fizetést szeretne kapni, márpedig a brazil egyesület ezt nem tudja kifizetni. A Manchester Citynek viszont nem jelentene problémát ez az összeg, és a pletykák szerint az angol egyesületnél fontolgatják, hogy ajánlatot tegyenek Riquelméért. A karmester korábban már kipróbálta magát Európában, és míg a Barcelonánál nem vált be, addig a Villarrealnál sikeres volt, a gárda a vezérletével egészen a BL elődöntőjéig jutott.

További átigazolási hírek:
A Blackburn Rovers balhátvédje, Stephen Warnock az Aston Villába tart.

Az Atlético Mineiro csatárát, Diego Tardellit a Saint-Etienne vinné.

A Werder Bremen brazil védője, Naldo hamarosan meghosszabbíthatja szerződését.

A Lazio fiatal jobbhátvédjét, Lorenzo de Silvestrit a Fiorentina szeretné megszerezni.

A Valencia támadója, Miguel Ángel Angulo iránt a Paris Saint-Germain érdeklődik.

A Partizan Beograd védője, Ivan Obradovics a Real Zaragozába igazolt.