Vágólapra másolva!
Bár mindössze egy napja vált véglesessé, hogy Frank Ribéry marad a Bayern München labdarúgója, kedden máris kijelentette: egy napon még játszik majd Spanyolországban.

"Higgyenek nekem, ha most annyira el akartam volna szerződni más klubba, akkor megtettem volna. De nem szeretnék közelharcot vívni a Bayernnel, amelynek oly sokat köszönhetek. Mindig a lehető legjobb csapatban akarok játszani, hogy trófeákért küzdjek, ez ma a Bayern, de később már más lehet" - mondta a francia válogatott futballista a France Football című lapnak adott keddi interjúban.

Ribéryért 60 millió eurót kínált nyáron a Real Madrid, de a bajor együttes vezetői visszautasították az ajánlatot.

A 26 éves játékos cáfolta azt az információt, hogy a következő idényre vonatkozóan előszerződést írt volna alá a Realhoz, de hozzátette, egyszer biztosan a fog játszani a Primera Divisiónban.

Ribéry arról is beszélt, hogy ebben az idényben számára a francia válogatott jó szereplése a legfontosabb, amit azzal magyarázott, hogy világbajnoki selejtezőcsoportjában a csapat jelenleg csak második, öt pont hátránnyal Szerbia mögött. A Bayern gyenge bajnoki rajtját annak tulajdonította, hogy nem játszanak elég szabadon, és egyelőre nincs meg a kellő magabiztosság sem az együttesben.