Tender a veresegyházi vasútrekonstrukció tervezésére

Vágólapra másolva!
Nyílt közbeszerzést írt ki a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.  a Budapest-Veresegyház-Vác vasútvonal elővárosi célú fejlesztésének megtervezésére, a munka becsült értéke 950 millió forint - a felhívás a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.
Vágólapra másolva!

A tervezési munka része a pályakorszerűsítés, elektronikus biztosítóberendezés telepítése, a vonali műtárgyak felújítása, az állomási infrastruktúra felújítása, ezen belül magas peronok létesítése, peronfedés, felvételi épületek, térvilágítás, az utastájékoztatás korszerűsítése.

Komplex engedélyezési, kiviteli terveket kell készíteni, és össze kell állítani a tenderdokumentációt.

Része a tervezési munkának az előzetes és részletes környezetvédelmi hatásvizsgálat készítése, az engedélyezési eljárás lefolytatása, az építési és környezetvédelmi engedély, és minden egyéb szükséges engedély, hozzájárulás megszerzése. Forgalmi, menetrendi és erősáramú szimulációs vizsgálatot is kell végezni.

950 millió a becsült érték

Ajánlatot az a tervező tehet, akinek a mostani közbeszerzéssel azonos munkákból származó nettó árbevétele az utóbbi három lezárt üzleti évben - évente - elérte a 250 millió forintot. A munka becsült értéke 950 millió forint.

Az ajánlatok beadási határideje október 27. A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást kínáló ajánlattevő lesz a nyertes. Az eredményhirdetés tervezett időpontja november 12., a szerződést november 20-án kötik meg