Vágólapra másolva!
Az Így jártam anyátokkal századik epizódjában neves színésznő kapott vendégszerepet, külföldi tévés honlapok szerint ő lehet a címbeli anya. 
Vágólapra másolva!

A századik epizód mindig valamiféle mérföldkő egy sorozat történetében, az Így jártam anyátokkal esetében ráadásul deklaráltan az. A széria executive producere, Craig Thomas már a múlt hónapban bejelentette, hogy a főszereplő, Ted egyre közelebb kerül élete szerelméhez, a századik epizód pedig fordulópontot jelent számára.

Az Így jártam anyátokkal ugyanis egy húszas évei végén álló férfi erőfeszítéseit mutatja be, aki számos nővel randizik, mielőtt későbbi feleségével találkozna - a történetet két gyerekének meséli 2030-ban, így biztosak lehetünk abban, hogy létezik "anya", és a sorozat kezdete óta kíváncsian várjuk a felbukkanását.

A századik epizódra - külföldi tévés honlapok találgatásai szerint - meg is lehet a címbeli anya, mégpedig Rachel Bilson személyében, a producerek ugyanis őt szerződtették az ominózus részre - igaz, ők azt is mondják, hogy megjelenése csak vendégszerep lesz.

Bilsont a Narancsvidék Summerjeként már láthattuk komolyabb tévés szerepben, de játszott például a Hipervándor című filmben is. Megértenénk Tedet, ha őt választaná gyermekei anyjának, egy jó csajokat felvonultató összeállításban mi is felhívtuk rá a figyelmet.