Vágólapra másolva!
Alig várja a május 14-ét Nate Campbell, a könnyűsúly korábbi vitathatatlan bokszvilágbajnoka, ugyanis ezen a napon jár le a Don Kinggel kötött szerződése. Az amerikai bokszoló rendkívül dühös a mérkőzésszervezőre, azt mondja, két éven át csak ígéreteket kapott Kingtől.

"Kapja be Don King, szart sem csinált az ügyeimben. Ajánlott nekem egy gagyi szerződést, talán Devon Alexander ellen, de sem az időpontról, sem pénzről nem volt benne szó. Az emberem megpróbált kivásárolni engem a hét hónap múlva lejáró szerződésemből, de ez a szemét több pénzt kért értem, mint amennyit valaha összesen fizetett nekem 2007 óta. Már senki nem akar dolgozni ezzel a seggfejjel, nincsen televíziós szerződése sem. Két évig védtem a média előtt ezt a barmot, mert egy csapatban játszottunk, de már elegem van belőle" - mondta rendkívül idegesen a 37 éves Campbell.

Don King pályafutása során közel 500 világbajnoki címmérkőzést szervezett, és többek között olyan bajnokokkal dolgozott együtt, mint Mike Tyson, Evander Holyfield, Julio César Chávez, Aaron Pryor, Bernard Hopkins vagy Ricardo Mayorga. Az utóbbi években azonban leáldozóban van a csillaga, és alig volt olyan bokszolója, akivel ne lettek volna anyagi jellegű vitái, perei.