RTL, TV2: szombaton rajtolnak a drágább show-k

Vágólapra másolva!
Szombaton startol az RTL Klub tehetségkutató show-ja, a Csillag születik újabb szériája, és a TV2 is bedobja a Sztárral szemben-t.
Vágólapra másolva!

Az egyik a Magellán-t adja héttől, a másik a Fókusz Plusz-t, majd ahogy megszokhatta a tévéző, egyszerre, egy idősávban kerül a képernyőre a két nagy kereskedelmi tévé legdrágább őszi produkciója. Szombaton, fél nyolckor a TV2 egy sportos-celebes műsorral rukkol elő, az RTL pedig egy korábbi formátumhoz nyúlt, a modern Ki mit tud?-ból ad le egy újabb szériát, a tévéknél is ősz lett tehát.

A Csillag születik első három része a Thália Színházban lezajlott válogatót eleveníti fel: a Hernádi Judit, Fáy Miklós, Oroszlán Szonja (a képen) és Szirtes Tamás alkotta négytagú zsűri három nap alatt közel ötszáz produkciót nézett végig. A szombati adásban felbukkanók közül tízen jutnak tovább az elődöntőbe, ahol már élőben produkálhatják magukat.

A TV2 Till Attilával, Nacsa Olivérrel, Váczi Gergővel és Talmácsi Gáborral próbál sok nézőt szerezni egy dinamikusnak tűnő vetélkedővel, melynek lényege, hogy több sportágban, ügyességi, vagy erőt igénylő feladatban gyűrje le a kiválasztott civil, úgynevezett átlegember az ismert színészt, énekest, sportolót. Itt a díj két és félmillió forint, a legyőzendő celeb személye pedig hetente változik. A formátumról itt írtunk korábban.