Vágólapra másolva!
Erdei Zsolt november 21-én bokszol legközelebb, a WBC világbajnokával, Giacobbe Fragomenivel. Az olasz öklöző jobban örül az idegenbeli fellépésnek, mintha otthon kellene ringbe szállnia.

Kedden általános meglepetésre az Universum Box Promotion bejelentette, hogy az eddig félnehézsúlyba is éppen beférő Erdei Zsolt egy kategóriával feljebb lépve cirkálósúlyban vívja következő mérkőzését, mégpedig a WBC-világbajnok olasz Giacobbe Fragomeni ellen.

A nem éppen tinédzser korú, negyvenéves olasz - aki amatőrként még együtt edzhetett Erdeivel - szoros meccsre számít november 21-én Kielben.

"Erdei remek amatőr múlttal lett sikeres profi, de szerintem ez egy kétesélyes meccs, ami mindkettőnk számára nehéz lesz. Mindketten inkább bokszolók vagyunk és közel egyforma magasak" - nyilatkozta Fragomeni, akit nem zavar az idegenbeli fellépés.

"Mikor külföldön bokszolok, akkor sokkal nyugodtabb vagyok, nincs rajtam akkora nyomás, mint itthon, itt úgy érzem, hogy mindig bizonyítanom kell valamit. Szóval nyugodtan megyek ki, de teljesen eltökélten és magabiztosan és szerintem a német szurkolókat is le fogom majd nyűgözni."

www.profiboksz.hu