Vágólapra másolva!
Kijelölte a Belgium ellen jövő szombaton, Gentben sorra kerülő barátságos mérkőzésre készülő bő keretet Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

A csapatban 23 futballista kapott helyet, a holland szakember várhatóan vasárnap dönt arról, hogy kik lesznek azok, akik elutazhatnak az év utolsó válogatott találkozójára.

A keretbe két Videoton-játékos is bekerült: Horváth Gábort többször meghívta már Koeman, a négyszeres válogatott, 30 éves Farkas Balázs viszont először lett tagja a holland tréner csapatának.

Varga József, a Debreceni VSC középpályása nem szerepel a bő keretben, mert a belga-magyar összecsapás előtt egy nappal rendezik meg Győrben a magyar-olasz U21-es Európa-bajnoki selejtezőt.

Miután Babos Gábor lemondta a válogatottságot, új kapust is kellett keresnie Koemanak, s a Bolton-légiós Bogdán Ádám lett a keret harmadik kapusa.

A bő keret:
kapusok:
Fülöp Márton (Sunderland), Király Gábor (1860 München), Bogdán Ádám (Bolton)
védők:
Szélesi Zoltán (DVSC-TEVA), Bodnár László (DVSC-TEVA), Juhász Roland (RSC Anderlecht), Vanczák Vilmos (Sion), Gyepes Gábor (Cardiff City), Horváth Gábor (Videoton FC), Bodor Boldizsár (Roda JC Kerkrade), Gaál Miklós (Amkar Perm)
középpályások:
Huszti Szabolcs (Zenit), Dzsudzsák Balázs (PSV Eindhoven), Halmosi Péter (Hull City), Vadócz Krisztián (Osasuna), Tóth Balázs (Racing
Genk), Dárdai Pál (Hertha BSC), Buzsáky Ákos (Queens Park Rangers), Farkas Balázs (Videoton FC)
támadók:
Torghelle Sándor (FC Augsburg 1907), Rudolf Gergely (DVSC-TEVA), Priskin Tamás (Ipswich Town), Kabát Péter (Újpest FC).