Vágólapra másolva!
Nagy divat lett a régi tévésorozatok aktualizálása: most épp a Charlie angyalai-ból készítenének remake-et.
Vágólapra másolva!

Knight Rider, Beverly Hills 90210, Melrose Place - csak néhány azon sorozatok közül, melyeknek az elmúlt években jött ki új verziója. Nemrég felmerült a Dallas aktualizálása is, most pedig a Charlie angyalai került terítékre az ABC-nél.

Az eredetileg 1976 és 1981 között futott sorozatból a kétezres években már készült két film, így a sorozatremake ötlete teljesen kézenfekvő, hisz a történetet már egy új generációnak is bevezették. A projektben ráadásul Drew Barrymore, a filmek egyik főszereplője is részt vesz.

A másik két lány, Cameron Diaz és Lucy Liu szerepléséről egyelőre nincs szó, a felújított változaton viszont az eredeti széria producere, Leonard Goldberg is dolgozni fog. Executive producerként és íróként Josh Friedman jegyzi a sztorit, aki a Terminator: Sarah Connor krónikái egyik fő írója volt.

Bár a felújított sorozatok ritkán szoktak bejönni a nézőknek, az ABC mégis reménykedik az új Charlie angyalai sikerében - tehetik is, miután a nyolcvanas évek klasszikus sci-fi sorozatának, a V-nek a remake-je elég jól debütált a csatornán.