Vágólapra másolva!
Izgalmas vendégszereplő tűnik fel hamarosan a Simpson család-ban: a Harry Potter-filmek főhőse, Daniel Radcliffe.
Vágólapra másolva!

Daniel Radcliffe a hangját kölcsönzi a Simpson család egyik részéhez - jelentette be a rajzfilmsorozat executive producere, Al Jean az Entertainment Weeklynek. "Daniel egészen izgatott a Simpson család miatt, mi pedig folyamatosan információkat akartunk kihúzni belőle az új Harry Potter-filmmel kapcsolatban - aztán rájöttünk, hogy a történet megvan könyv formájában" - mondta Jean.

Radcliffe a Simpson család-ban egy ifjú vámpírt, Edmundot fogja "játszani", akibe Lisa Simpson beleszeret - amúgy az Alkonyat mintájára, melynek paródiáját adja a rajzfilmsorozat legújabb horrorkiadása, a Treehouse of Horror XXI. A két fiatal románca természetesen nem lesz akadályoktól mentes, Edmund apja, Dracula és Homer Simpson ugyanis közös tervet szőnek, hogy elválasszák a szerelmeseket.

A Simpson család a Guinness Rekordok könyvé-be is bekerült mint a legtöbb sztárvendéget felvonultató rajzfilmsorozat: már a második évadban szerepelt Ringo Starr és Danny De Vito, később pedig olyanokat láthattunk-hallhattunk itt, mint Kim Basinger, Glenn Close, Winona Ryder, Meryl Streep, Elizabeth Taylor, Alec Baldwin, Kirk Douglas, Mel Gibson, Donald és Kiefer Sutherland, Johnny Cash, Elton John, Sting, az Aerosmith, a Red Hot Chili Peppers vagy a U2.