Vágólapra másolva!
A dobogós helyekért küzdő Zalaegerszeg négygólos győzelmet aratott a sereghajtó Nyíregyháza vendégeként a labdarúgó Soproni Liga 15. fordulójának szombati játéknapján.

Soproni Liga, 15. forduló:
Nyíregyháza Spartacus - ZTE FC 0-4 (0-1)
Nyíregyháza, 2500 néző
v.: Bognár
Nyíregyháza: Vojinovic - Lakatos, Mboussi, Goia, Varga K. - Minczér (Pákolicz, 81.), Müller - Homma, Batizi-Pócsi (Zabos, 60.), Andorka (Perényi, a szünetben) - Dosso
ZTE: Vlaszák - Kocsárdi, Todorovic, Miljatovic, Máté P. - Sluka, Kamber (Kovács G., 81.), Magasföldi (Barna, 60.), Horváth A. (Balázs, 56.) - Pavicevic, Rudnevs
gól: Rudnevs (39., 53., 80.), Pavicevic (76.)
kiállítva: Mboussi (45.)
sárga lap: Minczér (25.), Zabos (61.), illetve Kovács G. (89.)

Meglepően lendületesen kezdett a Nyíregyháza, de a vendégek kapuja előtt elfogyott a tudomány. A ZTE egy szöglet utáni véleményes fejesgóllal szerzett vezetést, a kiállítás pedig döntőnek bizonyult: egy beívelést követően Todorovic a földön elterült, Bognár játékvezető asszisztensével konzultált, majd felmutatta a piros lapot Mboussinak.

A második félidőben sorra vezették tetszetős támadásaikat a vendégek, melyekből többet is gólra váltottak. A hazaiaknak volt ugyan néhány veszélyes kontratámadása, de két méterről is képtelenek voltak a kapuba találni.