Tervezzen emblémát Magyar Asztronautikai Társaságnak!

Vágólapra másolva!
Milyen legyen a Magyar Asztronautikai Társaság új emblémája? Az érdeklődők közreműködhetnek a tervben, és március 1-ig elküldhetik javaslataikat. A legjobbak nyereményekben részesülnek.
Vágólapra másolva!

A Magyar Asztronautikai Társaság (MANT) nyilvános pályázatot hirdet új logójának elkészítésére. A pályázóktól olyan grafikai alkotást várnak, amely kreatív és igényes formában szimbolizálja a társaság célkitűzéseit. A MANT látókörébe tartozó szakterületek többek közt: űrhajózástörténet, űrorvostan, űrszondák készítése, kozmikus geodézia, Naprendszer-kutatás, SETI-kutatás, világűrjog, asztrobiológia.

A logo által megjelenítendő tartalmi elemek és jellemvonások ("ihletadó asszociációk") közül néhány: műhold, rakéta, űrhajó, űrkutatás, űrszonda, dinamizmus, ismeretterjesztés, korszerűség, nyitott szakmai közösség, professzionalizmus.

A beadás digitális állományként lehetséges, elsősorban vektoros (ai, cdr, dxf), avagy raszteres (gif, jpg, tiff) formátumban. Egy színes (RGB vagy CMYK), és egy szürkeárnyalatos logo tervet kell beadni.

Beküldés:

  • határidő: 2010. március 1., hétfő, 24.00.
  • cím: elektronikusan, a logo@mant.hu email-címre (az elektronikus levélben szükséges megadni a pályázó életkorát, lakcímét valamint telefonszámát).

Nyeremények:

  • elismerő oklevél;
  • ingyenes MANT-tagság a 2010. évre valamint a tagjainknak járó illetmények;
  • űrkutatáshoz kapcsolódó könyvek/értékes tárgynyeremények.

További információk a MANT honlapján olvashatók.