Kolbásszal iPhone-oznak a koreaiak

Vágólapra másolva!
Az elmúlt két hónapban váratlanul megugrottak az egyik dél-koreai kolbászgyártó eladásai, mivel a termékük érintőpálcának használható az iPhone-hoz, ami igen jól jön a téli hidegben.
Vágólapra másolva!

Az iPhone rezisztív érintőképernyőjét csak puszta kézzel lehet használni, a telefon a kesztyűbe bújtatott ujjakra nem reagál. A koreai iPhone-osok viszont valahogy felfedezték maguknak az egyik helyi gyártó, a CJ Corporation kolbászkáit (vagy virslijeit: a terméket a képek alapján nem tudtuk biztosan azonosítani), amelyekkel már használható a telefon anélkül, hogy levennék a kesztyűjüket.

Emiatt - legalábbis a gyártó ezzel magyarázza a sikert - a téli hónapokban az egy évvel korábbihoz képest majdnem 40 százalékkal megugrottak a termék eladásai - számol be róla a dél-koreai hírportál, az iNews24.com. A cég képviselői a lap szerint örülnek a váratlan sikernek, de hogy pontosan milyen további terveik vannak az iPhone-osok kedvenc kolbászkáival, azt nem sikerült kihámoznunk az iNews24 beszámolójának nyers fordításából, ami az interneten kering.

Az iPhone-felhasználóknak az érintőképernyőhöz egyébként már lyukas ujjvégekkel ellátott kesztyű is készült, azonban a koreai kolbász ennél egyszerűbb, és főleg, olcsóbb megoldásnak tűnik.