Vágólapra másolva!
Kedden közös ebéden búcsúzott el a magyar válogatott játékosaitól és edzőitől Kisteleki István. A leköszönő MLSZ-elnököt a csapatkapitány Juhász Roland játékostársai nevében egy Rolex karórával ajándékozott meg.

A Magyar Labdarúgó Szövetség távozó elnöke, Kisteleki István kedden délben búcsúebéd keretében találkozott az oroszok elleni szerda esti mérkőzésre készülő magyar válogatott játékosaival, az együttes vezetőivel, stábtagjaival.

Mind Erwin Koeman szövetségi kapitány, mind a csapatkapitány Juhász Roland hangsúlyozta, hogy az elmúlt két évben a szövetség mindent megtett a felkészülés korszerű, színvonalas körülményeinek megteremtéséért.

"Elég itt körülnézni, hogy kiderüljön, milyen remek lehetőségek között készülhetünk" - fogalmazott a szövetség honlapján Juhász Roland, aki játékostársai nevében is egy Rolex karórával ajándékozta meg Kisteleki Istvánt.

Szekeres Tamás, az MLSZ nemzeti válogatottak osztályának vezetője az összejövetelen adta át Veres Tibornak, a szövetség elnökségének munkáját jelentős mértékben segítő tanácsadó testület irányítójának a Magyar Labdarúgásért Érdemérem arany fokozata elismerést, amit a kitüntetett a múlt szombati közgyűlésen külföldi útja miatt nem tudott átvenni.